2021 MAGIP Board of Directors Strategic Planning

Double Arrow Lodge - September 26 - 27, 2021

Agenda

Sunday

- 10:00 AM Arrive / Welcome
- 10:15 Group activity
- 11:00 Accomplishments (30 minutes)
- 11:30 Lunch/Free Time
- 12:30 PM MAGIP Current Hot Topics

The pandemic impacts on the Big Sky GeoCon (90 minutes)

- Are their benefits for offering an alternative way to attend (virtually) / the recording of presentations after?
- Short-term or long-term solutions
- Anything we want to see different for 2022?

1:45 Break (5-minutes)

- 1:50 MAGIP's role in legislation (70 minutes)
 - Do we want to have more of presence during legislation
 - Review difference of nonprofits types and the impacts of they can have on influencing/educating certain bills of interest
 - Next legislation is the winter of 2023.
- 3:00 Break (15 minutes)
- 3:15 Amending Bylaws (90 minutes)
 - Reinstate Board voting privilege for the MLIAC representative member
 This will promote an important relationship with the MLIA Council
- 4:45 Overview/final comments
- 5:00 Adjourn
- 5:15 Lawn games / social
- 6:00 Dinner

Monday

7:00 AM	Breakfast
8:00	Group Activity
8:15	Breakout Sessions: (75 minutes)
	Big Sky GeoCon
	Member Development
	Technical
9:30	Break (15 minutes)
9:45	Work Plan (90 minutes)
11:15	Break (5-minutes)
11:20	Board Meeting
	Overview, final comments, wrap-up
12:00 PM	Lunch/Departure